Din indkøbskurv er tom.

Sansegynger

Sansegynger

En sansegynge er et fantastisk redskab til de små, og de elsker at gynge på den. Sansegyngen er oprindeligt en dansk opfindelse, som er udviklet og designet her i landet. Den har siden da vundet stor succes hos børnefamilier, der ønsker at skabe sjove rammer for leg og afslapning til familiens mindste.

1 vare(r)

pr. side

Sorter stigende
    Sansegynge fra Krea

    Krea Sansegynge

    Pris: 649 Kr.

    Tilbud: 579 Kr.

1 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

I vores katalog finder du sansegynger til udendørs og indendørs brug. Hæng den i havens største træ eller i hjørnet af stuen. Den eneste forskel på de to er et forlængerstykke til indendørsmonteringen – derudover fungerer de ens. Alle vores modeller er godkendte efter de nyeste regler, så du trygt kan slippe børnene løs.

Kan bruges af flere børn samtidig

Sansegyngerne findes i forskellige størrelser, alt efter hvor mange – og hvor store – børn, der skal have glæde af den. De kan klare en belastning på mellem 100 - 500 kg., hvilket svarer til 4-5 børn ad gangen. Sansegyngen kan også med fordel anvendes af de helt små børn. På den måde kan den aflaste forældrene under have- eller husarbejde.

Udvikling af dit barns koordination og balanceevne

Den helt store fordel ved sansegyngen er dens evne til at udvikle barnets koordination og balanceevne. Når de kravler rundt i gyngen, lærer de at færdes i et nyt og bevægeligt miljø, som stadig er sikkert.

Læs nærmere i beskrivelserne nedenfor. Se også vores udvalg af forlængerstykker og bløde hynder til højdetilpasning og bedre komfort.

please wait...