a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Sansegynger

Viser alle 3 resultater

I vores katalog finder du sansegynger til udendørs og indendørs brug. Hæng den i havens største træ eller i hjørnet af stuen. Den eneste forskel på de to er et forlængerstykke til indendørsmonteringen – derudover fungerer de ens. Alle vores modeller er godkendte efter de nyeste regler, så du trygt kan slippe børnene løs.

Kan bruges af flere børn samtidig

Sansegyngerne findes i forskellige størrelser, alt efter hvor mange – og hvor store – børn, der skal have glæde af den. De kan klare en belastning på mellem 100 - 500 kg., hvilket svarer til 4-5 børn ad gangen. Sansegyngen kan også med fordel anvendes af de helt små børn. På den måde kan den aflaste forældrene under have- eller husarbejde.

Udvikling af dit barns koordination og balanceevne

Den helt store fordel ved sansegyngen er dens evne til at udvikle barnets koordination og balanceevne. Når de kravler rundt i gyngen, lærer de at færdes i et nyt og bevægeligt miljø, som stadig er sikkert.

Læs nærmere i beskrivelserne nedenfor. Se også vores udvalg af forlængerstykker og bløde hynder til højdetilpasning og bedre komfort.